Details

  • Last Online: Jul 14, 2021
  • Gender: Female
  • Location:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Birthday: January 01
  • Roles:
  • Join Date: January 3, 2019
Age of Youth Season 2 korean drama review
Completed
Age of Youth Season 2
0 people found this review helpful
by Kakule
Jul 17, 2019
14 of 14 episodes seen
Completed
Overall 9.5
Story 9.0
Acting/Cast 10.0
Music 7.0
Rewatch Value 10.0
This review may contain spoilers
Bu diziye en sevdiğim dizi diyebilirim ya. O kadar tatlı ki, ve bütün beklentilerimi karşıladı yani. Her karakter birbirinden şirin.
Bu dizinin 1.sinde Eun-Je'yi oynayan kız o karakterin kişiliğine çok daha uygundu fakat 2.sinde oynayan kız bambaşka bir karakter. 1.sindeki kadar derinliği yoktu ve gerektiği kadar önemli dersler çıkardığını düşünmüyorum. Yine de gerçekçi bir karakterdi. Gıcıktı ama olsun, gerçekte de öyle kızlar var. Ben sevdim her halükarda ikisini de.
Song'un kısa saçları çok daha sevimliydi. Ayrıca bu sezonda başına o kadar kötü şeyler geldi ki çok derin, durgun bir tarafını izledik. Eğlenceli ve havalı Song'u daha fazla izleyebilmek isterdim ya. Ayrıca o çocukla hiç hiç hiç hiç HİÇ yakışmıyorlar çok gıcık oldum! Daha, çok daha farklı biri lazımdı Song'a. O çocuk çok alık ya. Karakterinin bi derinliği yok.
Jung Ye-Eun'un da başına o kadar kötü şeyler geldi ki. Eski özgüvenli ve neşeli kişiliğini geri kazanmasını çok isterdim. Yine onun hikayesi de gerçekçi ve güzeldi.
Jo Eun, diziye gelen yeni kız, çok tatlı. Kişiliğine bayıldım. Keşke hisleri ve backstorysi hakkında daha fazla şey görebilseydik. Seo Jan-Hoon'la o kadar yakışıyorlar ki. Kızın uzun çocuğun minicik olması çok şeker. İkisi birbirlerine aşırı uyumluuuu. Bayıldım, keşke hikayelerini daha fazla görebilseydik.
Dizi burada bitiyor sanırım. Ama bence çok daha fazla bölüm çekilebilirdi. Umarım çekilir. Bu kızları ölene dek izleyebilirim.

Was this review helpful to you?